Sunday, 22 January 2012

Miss my family


Assalamualaikum...

Hai beb !
Lama jugak aku x update blog ni.
Sorry lah lately ni aku buzy ngan a lot of things lah.
Ade assigment, ade test, ade kiuz.
Paham paham je lah aku ni student lagi. huhu
Skunk sebenarnye ngah cuti.
Hurmm, tapi kan aku x balik uma lah.
Hurmmm.. i really miss my family.
My brother, actually cuti sem skunk so ni jelah masa aku nak jumpe abg aku.
hurmm, but xde rezeki lah.
sedih.. sedih..
Bila time aku cuti sem nanti,die dah masok sem baru dah.
i really really miss my family.







mood : miss my family





No comments:

Post a Comment